Slapen aan de steiger

Wij zijn Bea en Tino en in 2020 zijn wij vanuit Apeldoorn naar Stavoren verhuisd voor de rust en de ruimte. Nu willen we ook graag andere mensen laten genieten in het mooie Stavoren.

We hebben een nieuw huis laten bouwen aan het water met een separate ruimte aan het huis vast waar de B&B zich bevindt. De B&B heeft een eigen voor- en achteringang. Aan de achterzijde heeft de B&B een eigen terras aan het water.

Het huis is een zogenaamd “nul op de meter” huis, wat betekent dat elektriciteit en warmwater direct door de zon worden opgewekt. Ook wordt het huis op warme dagen gekoeld door de warmtepomp, waardoor de temperatuur in de B&B altijd aangenaam is, zelfs met de warme zomers van tegenwoordig.

Graag verwelkomen we jullie in onze B&B waar Bea als gastvrouw het jullie graag naar de zin maakt met een mooie ruimte welke van alle gemakken is voorzien en een heerlijk ontbijt.

Onze B&B is gelegen in een nieuwe wijk met een mix van vakantiewoningen en woningen die permanent bewoond worden, gelegen aan het doorgaande water naar het IJsselmeer of naar de Friese meren. Deze nieuwe wijk wordt door de Stadsgracht gescheiden van het pittoreske centrum van Stavoren. Het oude centrum met het “Vrouwtje van Stavoren” ligt op 900m lopen, net als de plaatselijke horeca en detailhandel. Naar de IJsselmeerdijk is het ongeveer 1km lopen net als naar de buiten- en binnenhaven. Kortom alle faciliteiten zijn lopend goed te bereiken.

Natuurlijk is Stavoren vanaf het water ook erg mooi, dus kunnen onze gasten gebruik maken van onze kano om door de binnenhaven te varen en op die manier Stavoren vanuit een ander perspectief te beleven.

Aangezien onze B&B aan het water ligt is het voor onze gasten ook mogelijk om een boot tot 6,5m bij ons aan te leggen.